хотел

Ако се нуждаете от спокойна и приятна почивка, заповядайте при нас!

Студиен апартамент
Стая с две легла
Стая с двойно легло

  Ние ви предлагаме 18 двойни стаи в категория стандарт и 14 апартамента, всички са със собствен санитарен възел, цифрова телевизия, безплатен безжичен интернет, хладилник, тераса и течаща минерална вода. За удобното и лесно придвижване ние ви предоставяме панорамен асансьор.

     Предлаганите от нас 18 на брой двойни стаи в категория стандарт са със спалня или две отделни легла.  Деликатно декорирани с изчистени форми и меки цветове допринасящи за вашето спокойствие и сигурност. Банята предлага всички условия, отговарящи на стандарта ни.

      Апартаментите ни от своя страна предлагат повече удобство и осезаемо чувство за уют и комфорт.  На ваше разположение са 11 апартамента със спалня и 3 апартамента с отделни легла. За семействата с по-малки деца, за спокойствието на родителите ние предлагаме преходени апартаменти, като те се състоят от две стаи, едната от които е със спалня, а другата с две отделни легла. Стаите са разделени с преходна врата.

 

ЦЕНИ РЕЦЕПЦИЯ
Двойна стая 80 лв.
Стандартен апартамент 90 лв.
Фамилен апартамент 130 лв.

* Еденично настаняване в двойна стая - 20 % отстъпка

* Дете до 7 години - безплатно

* Дете от 8 до 12 години - 10 лв.

* Дете от 13 до 18 години - 15 лв.

* Възрастен на допълнително легло 20 лв.

* Закуска - 5 лв.

 Забележка:

-  Туристическата  такса и застраховка са включени в цената

- За туристически оператори и агенции се прави до 10% отстъпка;
- При организирани групи се договарят преференциални цени на база ценоразписа;
- За ползващите медицински процедури, както и за работещите във ВиК сектора в страната и техните семейства , диференцирано се заплащат нощувките с намаление – на преференциални цени, на база ценоразписа.

Правила за анулиране:

- При анулиране или изменение до 7 дни преди пристигане, се изисква такса от 10,00лв.
- При анулиране или изменение по-късно или в случай на непристигане, 100 процента от цената за първата нощ ще бъдат изискани за плащане.